

Mer innehåll om ämnet

Äta ute – Arkitekturen och maten
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna…
349 kr

SLUTSÅLD: Arkitektur nr 3 2018
Bevara eller riva och bygga nytt? Att förhålla sig till historien är arkitekturens eviga uppgift. I det nya numret av…

Möbeldesign utan museum
Samtidigt som alla typer av hantverk röner stort intresse och den tidigare byggmästaren Sven-Harry Karlsson i ”sin” konsthall i Stockholm…

Caféet som fyller sinnet med ljus
Nyanser och former fyller sinnena som i en bitterljuv filmscen på Café Banacado. Ibland är stämning allt vi behöver från…

”Det vi bygger måste stå länge”
Ulla Antonsson har i decennier arbetat med Whites ombyggnadsprojekt. Per Bornstein har träffat henne för att prata om processerna i…

Arkitektur nr 1 2020
När en attraktiv arbetsmiljö ska skapas i dag återkommer ofta ordet kreativitet. 2020 års första nummer av Arkitektur handlar just om…
180,00kr

Intervju: Cilla Ramnek om ramptornet på Arlanda flygplats
I 15 år stod det gamla ramptornet på Arlanda flygplats övergivet. Med hjälp av konstnären och designern Cilla Ramnek har den…

Där rummet driver aktivitet
Campus inredning för Berghs School of Communication fyller återigen det gamla reningshuset i gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden med energi, konstaterar…

Arbete med stil och elegans
Tidsepoken Swedish Grace inspirerar när Note Design Studio ritar kontor i London. Catherine Slessor finner en genomtänkt tolkning av historien….