Mer innehåll om ämnet
Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…
Ridån går upp i förorten
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…
Där rummet driver aktivitet
Campus inredning för Berghs School of Communication fyller återigen det gamla reningshuset i gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden med energi, konstaterar…
Stora slaget om reglerna
Att rita en miljö för en offentlig beställare är som att lägga ett administrativt 10 000-bitarspussel. Ingrid Sommar granskar hantverket bakom…
”Vi behöver rumsliga visioner”
Konstnärlig forskning om hur material, ljud och ljus påverkar ett rum är en av många saker Kristina Fridh vill bidra…
Årets första nummer av Arkitektur är ute nu!
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…
Arkitektur nr 1 2018
Arkitektur 1/2018 handlar om inredningsarkitektur. ”Inredningsarkitekturen har kidnappats av stylister”, rapporterar designjournalisten Ingrid Sommar i ett undersökande reportage. ”Det utbildas…
180,00kr
Med boken i centrum
HOW Arkitekter förnyar Norstedtshuset inifrån med eklektiskt återbruk och boken i huvudrollen. Torsten Hild läser av en inredning som skruvar…
Scener ur samtiden
Två nya hårsalonger, av två unga arkitektkontor. I den mindre skalans kreativa svängrum ser Matti Klenell starten på något större….
