

Mer innehåll om ämnet

Carl-Axel Acking, arkitekt och formgivare
Arkitekten Carl-Axel Acking slog igenom stort med den svenska utställningen i New York 1939 där framför allt hans armaturer uppmärksammades….
379 kr

I bildcentrerade tid blir den genomarbetade interiören en raritet
Inredning reduceras ofta till kommersiella scenografier som byts ut snabbt. Annica Kvint efterlyser mer fokus på helhet och långvarighet. En…

SLUTSÅLD: Arkitektur nr 3 2018
Bevara eller riva och bygga nytt? Att förhålla sig till historien är arkitekturens eviga uppgift. I det nya numret av…

Årets första nummer av Arkitektur är ute nu!
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…

Cirkulärt tänk när centrallager blir samtida kontor
Centrallagret har omskapats till SKF:s nya huvudkontor i ett cirkulärt präglat projekt av Liljewall arkitekter. Interiören är som ett kullager,…

Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…

Naturen flyttar in med Front
Front design är möbelmässans första inhemska hedersgäst någonsin. För Annica Kvint förklarar de varför de tagit med sig en bit…

Med boken i centrum
HOW Arkitekter förnyar Norstedtshuset inifrån med eklektiskt återbruk och boken i huvudrollen. Torsten Hild läser av en inredning som skruvar…

Arkitektur nr 1 2021
Vi inleder jubileumsåret 2021 med ett nummer ägnat de publika rummens inredningsarkitektur. Hur kan dessa rum stödja det gemensamma, samtidigt…
180,00kr