
I minsta detalj
Detta innehåll kan endast läsas av inloggade prenumeranter. Bli prenumerant här!
Detta innehåll kan endast läsas av inloggade prenumeranter. Bli prenumerant här!
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…
Bevara eller riva och bygga nytt? Att förhålla sig till historien är arkitekturens eviga uppgift. I det nya numret av…
120kr
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…
”Det är anmärkningsvärt att ge Kasper Salin-priset till en privatbostad.” Claes Caldenby kommenterar prisutdelningen på Arkitekturgalan. Kasper Salin: Hamra Ateljébostad….
Konstnärlig forskning om hur material, ljud och ljus påverkar ett rum är en av många saker Kristina Fridh vill bidra…
Restaurant Frantzéns nya lokaler har gjorts i samklang med verksamheten. Råvarornas rikedom och den detaljrika inredning bildar en balanserad helhet….
Att rita en miljö för en offentlig beställare är som att lägga ett administrativt 10 000-bitarspussel. Ingrid Sommar granskar hantverket bakom…
I dag släpps Äta ute – Arkitekturen och maten, en bok om interiören på några av Sveriges många restauranger – från enklare…
Inredning reduceras ofta till kommersiella scenografier som byts ut snabbt. Annica Kvint efterlyser mer fokus på helhet och långvarighet. En…