

Mer innehåll om ämnet

Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…


I den digitala generationens kulturhus
Hötorgsskrapan närmast Sergels torg har fått ett nytt liv som kulturhus med fokus på e-sport. Annica Kvint har träffat ansvariga…

Lek med maten
Restaurant Frantzéns nya lokaler har gjorts i samklang med verksamheten. Råvarornas rikedom och den detaljrika inredning bildar en balanserad helhet….

Arkitektur nr 1 2020
När en attraktiv arbetsmiljö ska skapas i dag återkommer ofta ordet kreativitet. 2020 års första nummer av Arkitektur handlar just om…
164kr

Norrlandsoperan sänker trösklarna till teatern
Hur skapar man rum som gör att man ”råkar” komma i kontakt med stora konstupplevelser? I Umeå hittar Karin Berggren…

Där rummet driver aktivitet
Campus inredning för Berghs School of Communication fyller återigen det gamla reningshuset i gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden med energi, konstaterar…

Ridån går upp i förorten
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…

En maffig bok, en inredningssajt och Memphis-möblerna
En utställning om 1980-talets möbler, en sajt om inredning och en maffig bok om byggnadsvård. Vår kulturredaktör Annica Kvint har…