
Med utgångspunkt i det mänskliga görandet
Detta innehåll kan endast läsas av inloggade prenumeranter. Bli prenumerant här!
Detta innehåll kan endast läsas av inloggade prenumeranter. Bli prenumerant här!
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…
Studio Halleroed står bakom många av senare års mer genomtänkta butiksinredningar. Ingrid Sommar träffade Christian och Ruxandra Halleröd för att…
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…
Post Carl Malmstens-borgerligheten, Otto Freis såpbubblor och rösta på din favoritstad. Daterad livsstil. I tidningen Arbetet skriver Jonna Sima om varför Madonna borde…
I dag släpps Äta ute – Arkitekturen och maten, en bok om interiören på några av Sveriges många restauranger – från enklare…
Arkitektur 1/2018 handlar om inredningsarkitektur. ”Inredningsarkitekturen har kidnappats av stylister”, rapporterar designjournalisten Ingrid Sommar i ett undersökande reportage. ”Det utbildas…
120kr
I en äldre skola omvandlad till bostäder avslutade Mats Theselius nyligen sitt första stora inredningsuppdrag. Hans arbete präglas av en…
Inredningen av Nationalmuseums restaurang har inte bara lett till Sveriges största offentliga designuppdrag på decennier. Här har en föredömlig beställare också…
I 15 år stod det gamla ramptornet på Arlanda flygplats övergivet. Med hjälp av konstnären och designern Cilla Ramnek har den…