

Mer innehåll om ämnet

Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…


Så kan byggmaterial bli cirkulära
Nya regelverk är en förutsättning för att cirkulära byggmaterial ska bli vanligt. Men i väntan på sådana behövs fastighetsägare och…

Byggdelsjägaren
Den svenska arkitekten Tina Ekener jobbar med återbruksprojekt i Schweiz sedan 20 år tillbaka. För Karin Hanning Lundberg berättar hon…

Lågmält palats
Ombyggnaden av General Architecture har gett kvarteret Skären i Stockholm en helt ny gestalt. Det som tidigare var ett postmodernt…

Arkitektur nr 1 2021
Vi inleder jubileumsåret 2021 med ett nummer ägnat de publika rummens inredningsarkitektur. Hur kan dessa rum stödja det gemensamma, samtidigt…
180,00kr

Arkitektur nr 1 2020
När en attraktiv arbetsmiljö ska skapas i dag återkommer ofta ordet kreativitet. 2020 års första nummer av Arkitektur handlar just om…
180,00kr

Lek med maten
Restaurant Frantzéns nya lokaler har gjorts i samklang med verksamheten. Råvarornas rikedom och den detaljrika inredning bildar en balanserad helhet….

Arkitektur nr 5 2019
Nummer fem av Arkitektur 2019 går i återbrukets och restaureringens tecken. Hur ska arkitekturen bli mer klimatvänlig? En allt större…
180,00kr