

Mer innehåll om ämnet

Äta ute – Arkitekturen och maten
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna…
349 kr

Arbete med stil och elegans
Tidsepoken Swedish Grace inspirerar när Note Design Studio ritar kontor i London. Catherine Slessor finner en genomtänkt tolkning av historien….

Norrlandsoperan sänker trösklarna till teatern
Hur skapar man rum som gör att man ”råkar” komma i kontakt med stora konstupplevelser? I Umeå hittar Karin Berggren…

Addition till tradition
Wingårdhs tillbyggnad till Liljevalchs landar på plussidan. Mikael Bergquist får en stark rumslig upplevelse av himmelsljuset men ställer sig frågande…

Arkitektur nr 1 2019
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…
180,00kr

Med utgångspunkt i det mänskliga görandet
Bildkulturen utgör ett hot mot våra offentliga interiörer. Antalet inredningsarkitekter minskar. Men kanske kan möbelhantverkare tillföra rummen något de i dag…

Gunnar Asplund Nybrogatan 7 Stockholm 1931
Den ombyggnad och inredning som Gunnar Asplund 1931 gjorde på Nybrogatan 7 i Stockholm har blivit känd som Asplundrummet. Inredningen…
329 kr

Möbeldesign utan museum
Samtidigt som alla typer av hantverk röner stort intresse och den tidigare byggmästaren Sven-Harry Karlsson i ”sin” konsthall i Stockholm…

Arkitektur nr 2 2023
Kommersiella rum Hur mår handelsarkitekturen i dag? Nr 2 2023 ger en kalejdoskopisk ögonblicksbild av den kommersiella arkitekturen. Någonstans mellan logistik…
229,00kr