

Mer innehåll om ämnet

Äta ute – Arkitekturen och maten
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna…
349 kr

Arkitektur nr 1 2019
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…
180,00kr

Christian och Ruxandra Halleröd: Främst handlar det om en känsla
Studio Halleroed står bakom många av senare års mer genomtänkta butiksinredningar. Ingrid Sommar träffade Christian och Ruxandra Halleröd för att…

Ingrid Wallberg i fokus
Ingrid Wallberg var Sveriges första kvinnliga arkitekt med eget kontor. Trots det tillhörde hon länge den stora kategorin ”bortglömda kvinnliga…

Ridån går upp i förorten
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…

Hemma i Marais
Gästbostäderna i Svenska institutets lokaler i Paris har nyligen renoverats. Bakom Hem x 6, som involverar sex olika arkitekter/designer och ett fyrtiotal…

Arkitektur nr 1 2020
När en attraktiv arbetsmiljö ska skapas i dag återkommer ofta ordet kreativitet. 2020 års första nummer av Arkitektur handlar just om…
180,00kr

Hållbara och inkluderande lärmiljöer för alla individer
Genomtänkta och rätt utformade lärmiljöer kan påverka inlärningen på ett positivt sätt. Tillsammans med skolor och arkitekter skapar Kinnarps hållbara…

Arkitektur nr 2 2023
Kommersiella rum Hur mår handelsarkitekturen i dag? Nr 2 2023 ger en kalejdoskopisk ögonblicksbild av den kommersiella arkitekturen. Någonstans mellan logistik…
229,00kr