

Mer innehåll om ämnet

Arkitektur nr 2 2023
Kommersiella rum Hur mår handelsarkitekturen i dag? Nr 2 2023 ger en kalejdoskopisk ögonblicksbild av den kommersiella arkitekturen. Någonstans mellan logistik…
229,00kr

Hemma i Marais
Gästbostäderna i Svenska institutets lokaler i Paris har nyligen renoverats. Bakom Hem x 6, som involverar sex olika arkitekter/designer och ett fyrtiotal…

Norrlandsoperan sänker trösklarna till teatern
Hur skapar man rum som gör att man ”råkar” komma i kontakt med stora konstupplevelser? I Umeå hittar Karin Berggren…

Möbeldesign utan museum
Samtidigt som alla typer av hantverk röner stort intresse och den tidigare byggmästaren Sven-Harry Karlsson i ”sin” konsthall i Stockholm…

Ridån går upp i förorten
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…


Äta ute – Arkitekturen och maten
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna…
349 kr

Rummet där tiden stått stilla
Nittio år efter att det stod färdigt är Asplundrummet fortfarande intakt. En unik tidskapsel. Vi bjuder på ett bearbetat utdrag…

En lekfull inredning med föremål man vill ta med sig hem
Inredningen av Nationalmuseums restaurang har inte bara lett till Sveriges största offentliga designuppdrag på decennier. Här har en föredömlig beställare också…