

Mer innehåll om ämnet

Äta ute – Arkitekturen och maten
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna…
349 kr

”Äntligen börjar vi förstå interiörers miljöpåverkan”
Nu är det hög tid att ta interiörer på större allvar, vilket aktualiseras med nya klimatdeklarationer. Det menar Kristin Östberg,…

Christian och Ruxandra Halleröd: Främst handlar det om en känsla
Studio Halleroed står bakom många av senare års mer genomtänkta butiksinredningar. Ingrid Sommar träffade Christian och Ruxandra Halleröd för att…

Arkitektur nr 1 2020
När en attraktiv arbetsmiljö ska skapas i dag återkommer ofta ordet kreativitet. 2020 års första nummer av Arkitektur handlar just om…
180,00kr

Scener ur samtiden
Två nya hårsalonger, av två unga arkitektkontor. I den mindre skalans kreativa svängrum ser Matti Klenell starten på något större….

Arbete med stil och elegans
Tidsepoken Swedish Grace inspirerar när Note Design Studio ritar kontor i London. Catherine Slessor finner en genomtänkt tolkning av historien….

Arkitektur nr 1 2019
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…
180,00kr

Arkitektur nr 2 2023
Kommersiella rum Hur mår handelsarkitekturen i dag? Nr 2 2023 ger en kalejdoskopisk ögonblicksbild av den kommersiella arkitekturen. Någonstans mellan logistik…
229,00kr

I den digitala generationens kulturhus
Hötorgsskrapan närmast Sergels torg har fått ett nytt liv som kulturhus med fokus på e-sport. Annica Kvint har träffat ansvariga…