

Mer innehåll om ämnet

Årets första nummer av Arkitektur är ute nu!
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…

I flaggskeppens eget distrikt
En modeaffär, en smyckesbutik och en sportavdelning. Björn Ehrlemark har besökt exklusiva interiörer av tre olika arkitekter. Norrmalmstorg är den…

Naturen flyttar in med Front
Front design är möbelmässans första inhemska hedersgäst någonsin. För Annica Kvint förklarar de varför de tagit med sig en bit…

Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…

Lek med maten
Restaurant Frantzéns nya lokaler har gjorts i samklang med verksamheten. Råvarornas rikedom och den detaljrika inredning bildar en balanserad helhet….

Arkitektur nr 2 2018
Fasader i fokus i årets andra nummer av Arkitektur Fasaden är arkitekturens mest sociala komponent, den del av byggnaden som syns…
180,00kr

Mod och hänsyn
Joliarks lekfulla känsla för former, uttryck och material skapar en näst intill radikal arkitektur med stora kvaliteter i kvarteret Stora…

I bildcentrerade tid blir den genomarbetade interiören en raritet
Inredning reduceras ofta till kommersiella scenografier som byts ut snabbt. Annica Kvint efterlyser mer fokus på helhet och långvarighet. En…

Stora slaget om reglerna
Att rita en miljö för en offentlig beställare är som att lägga ett administrativt 10 000-bitarspussel. Ingrid Sommar granskar hantverket bakom…