Mer innehåll om ämnet
Smakprov ur Äta ute: Stadshuskällaren
Äta ute – Arkitekturen och maten är en ny bok om 25 av de restauranger i Sverige med den bästa och mest…
Arkitektur nr 1 2018
Arkitektur 1/2018 handlar om inredningsarkitektur. ”Inredningsarkitekturen har kidnappats av stylister”, rapporterar designjournalisten Ingrid Sommar i ett undersökande reportage. ”Det utbildas…
180,00kr
Rummet där tiden stått stilla
Nittio år efter att det stod färdigt är Asplundrummet fortfarande intakt. En unik tidskapsel. Vi bjuder på ett bearbetat utdrag…
Arkitektur nr 2 2023
Kommersiella rum Hur mår handelsarkitekturen i dag? Nr 2 2023 ger en kalejdoskopisk ögonblicksbild av den kommersiella arkitekturen. Någonstans mellan logistik…
229,00kr
Ridån går upp i förorten
Med Selma Lagerlöfs center har White fått en chans att ta ett helhetsgrepp för kulturen i en stigmatiserad förort. Katarina…
Möbeldesign utan museum
Samtidigt som alla typer av hantverk röner stort intresse och den tidigare byggmästaren Sven-Harry Karlsson i ”sin” konsthall i Stockholm…
Intimitet och precision
Magasin III återöppnar med en aura av förnyelse runt ett historieskapande återbruk. Malin Zimm upplever en inredning präglad av konstnärlig…
Scener ur samtiden
Två nya hårsalonger, av två unga arkitektkontor. I den mindre skalans kreativa svängrum ser Matti Klenell starten på något större….
Årets första nummer av Arkitektur är ute nu!
I Arkitektur nummer 1 tittar vi närmare på framtiden för den svenska inredningsarkitekturen. Inredning reduceras i dag ofta till kommersiella…