Svenska fritidshus, Josef Frank – Falsterbovillorna, Att vara arkitekt kan vara… och Landskap Nu! till sommarpriser.

Student- och högtidserbjudande från Arkitektur Förlag!

Sommarens festligheter och högtider närmar sig! Fira din nyexaminerade student, arkitekturintresserade vän eller någon annan du tycker om med några av våra fina böcker till exklusivt sommarpris.

Svenska fritidshus: 249 kr (ordinarie pris 349 kr)
De mest intressanta fritidshusen som byggts i Sverige under de senaste åren  presenteras här med foton, ritningar och arkitekternas egna ord. Sammanlagt beskrivs 21 projekt, allt från enkla småstugor till mer exklusiva hus runtom i Sverige.

Josef Frank – Falsterbovillorna: 169 kr (ordinarie pris 229 kr)
Mellan 1924 och 1936 ritade den österrikiske arkitekten och formgivaren Josef Frank fem sommarhus i Falsterbo. Husen tillkom under Franks intensiva yrkesperiod, när han klev fram som en av Europas främsta och intressantaste arkitekter. Här presenteras de fem husen med ett unikt bild- och ritningsmaterial.

Att vara arkitekt kan vara… : 249 kr (ordinarie pris 350 kr)
Bengt Lindroos (1918-2010) var en av Sveriges mest namnkunniga arkitekter. Hans verkförteckning spänner över mer än sju decennier, och omfattar alla byggnadstyper, små som stora. Till de senare hör till exempel Kaknästornet i Stockholm.

Den här boken är Bengt Lindroos egen närgångna och personliga skildring av hur det kan vara att vara arkitekt – bland mycket annat.

Landskap Nu!: 249 kr (ordinarie pris 329 kr)
Över 50 aktuella projekt presenteras med foton, skisser och beskrivande texter. Byggda anläggningar, projekt i skisstadier, aktuell forskning och re ektioner från skribenter ryms i boken. Dessa kommer att utgöra ett ovärderligt kunskapsunderlag för aktiva inom branschen och ett avtryck för vår tid.

 

Kampanjen pågår till den 15 juni och gäller så långt lagret räcker. 

 

 

 

Annonser:

Annons:

Mer innehåll om ämnet

Kampanj

Landskap Nu!

Över 50 aktuella projekt presenteras med foton, skisser och beskrivande texter. Byggda anläggningar, projekt i skisstadier, aktuell forskning och re…

249 kr

Lägg i varukorg