White söker Projekterande arkitekt – Halmstad

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och är cirka 900 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.
Läs mer om oss på white.se

Projekterande arkitekt

På White är vi över 900 medarbetare som delar uppfattningen om att arkitektur kan få människor att må bättre! Att nyskapande arkitektur kan bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Nu vill vi göra Halmstad till en ännu bättre stad att bo i. På kontoret i Halmstad arbetar idag ett 20 tal personer. Kombinationen av det mindre kontorets lokala förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små, som stora projekt. Blir du en i vårt team innebär det att du kommer att jobba med spännande uppdrag både lokalt och i samarbete med andra Whitekontor över hela Sverige.

Inom White är vi alltid på jakt efter kreativa, nyfikna och nytänkande människor som vill växa och utvecklas! På Halmstadkontoret jobbar vi med hållbarhet i fokus. Vi har en stor bredd av projekt inom inredning, bostäder, kontor, vård, skolor, landskap och stadsutveckling. Till vårt kontor behöver vi nu förstärkning av en duktig medarbetare till kommande projekt.

Vi söker dig som brinner för arkitektur- och hållbarhetsfrågor. Du gillar projekteringsarbete och har god förståelse för byggtekniska detaljer. Du har god samarbetsförmåga, stort engagemang och är lyhörd. Du gillar att ta ansvar och kommer att få stor möjlighet att utveckla och påverka! Erfarenhet i Revit är meriterande. Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du stf. kontorschef Michelle Bengtsson via mail michelle.bengtsson@white.se

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och portfolio. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan nu, men senast den 20 augusti.

Läs mer om oss på www.white.se

Frågor ställer du till:
stf kontorschef: Michelle Bengtsson

Skicka din ansökan!

Annons: