White söker en nyfiken Byggnadsingenjör – Malmö

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och är cirka 900 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.

Läs mer om oss på white.se

På White är vi över 900 nyfikna personer som delar uppfattningen om att arkitektur kan få människor att må bättre. Nyskapande arkitektur ska bidra till en hållbar samhällsutveckling och vi tänker göra Malmö till en ännu bättre stad att bo i.

På kontoret i Malmö arbetar idag över 80 medarbetare. Kombinationen av det lokala kontorets förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små, som stora projekt. Blir du en i vårt team innebär det ett jobb med spännande uppdrag både lokalt och i samarbete med andra Whitekontor över hela Norden (och London). Vi jobbar brett med projekt i olika faser, stadsbyggnad och tävlingar.

Till vårt kontor i Malmö letar vi alltid efter människor som vill bidra till sin omgivning med kunskap, erfarenhet, engagemang och nyfikenhet. Vi bygger roller utifrån individens specifika egenskaper och utvecklingsmål. Många utvecklingsvägar inom hela företaget ger goda möjligheter till utveckling för alla våra medarbetare.

Vi söker nu en medverkande byggnadsingenjör med intresse för arkitektur och byggprocessens alla delar och gärna erfarenhet från arbete på ett arkitektkontor. Erfarenhet av arbete i Revit är ett krav och erfarenhet från projektering, olika tekniska lösningar inom arkitektur eller konstruktion är välkommet. Du är engagerad, lyhörd och målmedveten och gillar projekteringsarbete. Som person är du noggrann, kreativ och van att ta självständiga initiativ. Vi tror att du tycker om att diskutera och lyssna och på så sätt bidra till den kreativa processen.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på Skandinaviens största arkitektkontor. Här får du möjlighet att ta eget ansvar, arbeta och utvecklas i en kreativ miljö. Alla medarbetare erbjuds delägarskap i företaget. Har du frågor om tjänsten mailar du dem till Stf Kontorschef Martin Sundberg på martin.sundberg@white.se. Under veckorna 28-32 håller kontoret semester och mail besvaras i begränsad utsträckning.

Välkommen med din ansökan senast den 20 aug.

Läs mer om oss på www.white.se

 

Skicka din ansökan!

Annons: