White söker Biträdande arkitekt/ingenjör

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och är cirka 900 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.

Läs mer om oss på white.se

Inom White är vi alltid på jakt efter kreativa, nyfikna och nytänkande människor som vill växa och utvecklas. Olika utvecklingsvägar internt, kombinerat med stor kompetens och erfarenhet inom företaget, ger goda möjligheter till utveckling för alla våra medarbetare.
Vår region växer och i den utvecklingen vill White arkitekter vara delaktiga. Vi behöver därför förstärka med ytterligare en biträdande arkitekt/byggnadsingenjör på vårt Linköpingskontor.

Hos White i Linköping arbetar idag ett 30-tal personer. Kombinationen av det mindre kontorets lokala förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små, som stora projekt. Blir du en i vårt team innebär det att du kommer att jobba med spännande uppdrag både lokalt och i samarbete med andra Whitekontor över hela Sverige.

Kvalifikationer
Du trivs i en kreativ kultur, där det är viktigt att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt. Du vill arbeta mångsidigt i allt från tidiga skeden med uppdrag i program- och utredningsprojekt men också i projekteringsfasen.
Du kan se dig själv i en roll som biträdande arkitekt/ingenjör, där du tillsammans med övriga discipliner hittar innovativa och kreativa lösningar för hållbar samhällsutveckling.

Utöver ovanstående söker vi dig som:

  • Har arkitektexamen eller byggnadsingenjörsexamen
  • Meriterande med 2 års yrkeserfarenhet som biträdande arkitekt /ingenjör
  • Meriterande med projekteringsvana
  • Behärskar Revit, kunskaper i AutoCad är meriterande

Mer information
Intervjuer sker löpande, välkommen att registrera din ansökan redan nu! Dock senast den 11/3.
Läs mer om oss på white.se

Kontaktpersoner
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta tf kontorschef Gith Thellsén, gith.thellsen@white.se, 013-35 57 45.

Fackliga företrädare
Filippa Karlsson 013-35 57 31
Samtal från rekryterings-, bemanningsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer om oss på www.white.se

Frågor ställer du till:
Kontorschef Gith Thellsén
tfn: +46 (0)13 355745

Facklig företrädare: Filippa Karlsson
tfn: +46 (0)13 355731

Annons: