White i Linköping växer vidare. Är du vår nya ansvariga landskapsarkitekt?

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och är cirka 900 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.
Läs mer om oss på white.se

Landskapsarkitekt

White i Linköping växer vidare.
Är du vår nya ansvariga landskapsarkitekt?

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva – cirka 900 medarbetare, och har bidragit till hållbar samhällsutveckling sedan 1951. Tillsammans med våra uppdragsgivare gör vi världen lite bättre, projekt för projekt på våra kontor i 16 städer i Sverige, Danmark, Norge och Storbritannien.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.

Inom White är vi alltid på jakt efter kreativa, nyfikna och nytänkande människor som vill växa och utvecklas. Olika utvecklingsvägar internt, kombinerat med stor kompetens och erfarenhet inom företaget, ger goda möjligheter till utveckling för alla våra medarbetare.
Vår region växer och i den utvecklingen vill White arkitekter vara delaktiga. Därför satsar vi nu ännu tydligare på vårt Stad & Land-team genom att anställa ytterligare en ansvarig landskapsarkitekt till White Linköping.

På kontoret i Linköping arbetar idag ett 30-tal personer. Kombinationen av det mindre kontorets lokala förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små, som stora projekt. Blir du en i vårt team innebär det att du kommer att jobba med spännande uppdrag både lokalt och i samarbete med andra Whitekontor över hela Sverige.

Kvalifikationer

Till White Linköping letar vi nu efter en erfaren landskapsarkitekt till vårt Stad&Land-grupp team som vill vara med och utveckla våra uppdrag genom hela processen. Du trivs i en kreativ kultur, där det är viktigt att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt. Du är van att arbeta mångsidigt i uppdrag, både med planering, gestaltning och illustration. Du kan se dig själv i en roll som ansvarig landskapsarkitekt där du planerar och leder ditt eget och andras arbete. Du tar också en aktiv del i marknadsarbetet och bidrar till utvecklandet av strategier och säljplaner för Stad & Land-teamet.

Utöver ovanstående kvalifikationer söker vi dig som:

  • Har examen som landskapsarkitekt
  • Har minst 8 års yrkeserfarenhet
  • Har projekteringsvana
  • Behörskar AutoCAD, kunskaper i Revit är meriterande

Mer information

Intervjuer sker löpande, välkommen att registrera din ansökan redan nu! Dock senast 15 januari. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta tf kontorschef Gith Thellsén, gith.thellsen@white.se

Läs mer om oss på www.white.se

Frågor ställer du till:
Tf kontorschef Gith Thellsén
tfn: +46 (0)13 355745

Facklig företrädare: Filippa Karlsson
tfn: +46 (0)13 355731

Skicka din ansökan!

Annons: