Vi växer och behöver bli fler planarkitekter – Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret

Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Vi växer och behöver bli fler planarkitekter

En dag på jobbet
Som planarkitekt kommer du att få arbeta med spännande stadsutvecklingsprojekt och möjliggöra kommunens bostadsmål om 20 000 bostäder på 20 år. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att projektleda komplexa planprojekt tillsammans med ytterligare kompetens från kontoret.

Du arbetar tätt tillsammans med kollegor inom kommunen, exploatörer och allmänheten. Beroende på dina tidigare erfarenheter, kan det finnas möjlighet att arbeta mer specialiserat, exempelvis med större komplexa stadsbyggnadsprojekt, innerstadsprojekt eller med stadsutvecklingsprojekt i miljonprogramsområden med fokus på social hållbarhet.

Vem är du?
Du är utbildad arkitekt, landskapsarkitekt, planeringsarkitekt eller samhällsplanerare med flerårig erfarenhet av detaljplanering med inriktning mot komplexa planprojekt.
Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en komplex omgivning med många skilda intressen som ska länkas samman till en helhet.
Du gillar utmaningar och tacklar invecklade frågor genom ett strukturerat och kreativt arbetssätt – du värderar samarbete när det gäller att lösa olika arbetssituationer. Du är resultatinriktad och har hög kvalitet som målsättning när du tar dig an projekt – alltid med medborgarnas bästa i fokus.

I vårt arbete är det viktigt att ha lätt för att kommunicera både internt och externt. Som en del av detta ser vi att du behöver ha förmåga att visualisera och gestalta samt att du kan omsätta idéer i bilder. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara av arbetet likväl att du har körkort.

Det är meriterande om du har arbetat inom en politiskt styrd organisation.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan allra senast den 4 februari 2018

Sök tjänsterna här:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1362&ProjectId=144570&DepartmentId=18999&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Annons: