Vi söker erfaren Arkitekt till Malmökontoret

Vill du vara med och utveckla vårt Malmökontor
Vi söker dig som är utbildad arkitekt och har ca 10 års erfarenhet av arbete i såväl tidiga skeden som projektering. Du är van att driva egna uppdrag och att leda dig själv och andra till goda resultat. Du är kreativ och gestaltande och gillar att växla mellan olika roller. Vi ser gärna att du har jobbat med en variation av uppdrag men framförallt bostäder, och att du har goda Revit-kunskaper. Som person är du trygg i din yrkesroll, har god social förmåga, tar ansvar och är pedagogisk. Goda marknadskontakter är meriterande. Du gillar problemlösning och att dela med dig av dina kunskaper.

Om Nyréns Arkitektkontor
Vi frigör den fulla potential som rummet, byggnaden, torget och staden har. Våra kunders idéer och drömmar är vår utgångspunkt. Det är livet som ska levas på platsen som är ledstjärnan i vårt arbete. Nyréns arkitektur kan med rätta kännetecknas för sin självklara enkelhet och sin lätt fattbara uppbyggnad. Carl Nyrén har även kallats ljusets mästare. Färg och ljus. I materialen och detaljerna. Där söker vi det magiskt vackra. Ett arv som vi utvecklar och samtidigt bevarar.
Vi tror på ett lagarbete där vi kombinerar djup erfarenhet med experimentlusta. Vi är stolta över att vara ett medarbetarägt arkitektkontor med ca 100 kollegor i Stockholm och Malmö. På Malmökontoret har vi de senaste åren utökat med nya medarbetare inom landskap och kulturmiljö och nu vill utvecklas vidare. Vi är 13 medarbetare i Malmö idag och sitter centralt i en inspirerande miljö. Tillsammans utvecklar vi framtidens arkitektur! Läs mer om oss www.nyrens.se

Ansök idag
Sista ansökningsdag är 15 september 2018. I denna rekrytering samarbetar vi med Valona TM. Urvalsarbetet pågår löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökan till cv@valona.semärkt med ”Erfaren arkitekt”. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk 0705941036.

Annons: