Vi söker en ny kollega för att tillsammans anta morgondagens utmaningar!

Det kan låta klyschigt, vi vet, men platsannonser som dessa gör tyvärr ofta det. Med det sagt ska vi försöka vara så tydliga som möjligt. Vi vill ha dig som vår kollega för att du, precis som vi, inte räds att påverka.

Vi söker dig med synpunkter och viljestyrka, men kanske ännu mer söker vi dig som kan lyssna och tänka om. Tänka om för att tänka nytt.

Projekten vi jobbar med just nu är av olika slag och skala, och alla på kontoret är insatta och engagerade. Här finns alltid nybryggt kaffe och skärpta kollegor att bolla idéer med.

Vi på Nordisk Kombination vill tillsammans med dig förbättra och utveckla dagens arkitektur, allt från den minsta detaljen till de allra största frågorna. Vi vill växa för att kunna ta oss an större projekt och påverka den värld vi lever i. Vill du vara med och påverka?

Hör av dig till oss med ett CV och personligt brev till office@nkark.se senast den 31:a maj, intervjuer sker löpande.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i ryggen samt god projekteringsvana. Du ska inte vara rädd för att handlägga och ta eget ansvar. I och med den kund- och konsultkontakten du förväntas ta ser vi det som en nödvändighet att du har svenska som modersmål. Vana att jobba i AutoCad, ArchiCad samt Adobe-familjen är meriterande.

www.nkark.se

Annons: