Vi söker dig som vill jobba med småskalig arkitektur och projektledning!

Vi söker dig som har ett stort intresse för arkitektur och brinner för att arbeta med människor, oavsett om det kommer till att leda ett byggprojekt eller till att experimentera med möjliga lösningar och skapa koncept tillsammans med kunder och samarbetspartners.

Som person är du flexibel, driven, social och kan ta en ledande roll där det behövs. Du har lätt att skapa goda kontakter med kollegor, kunder och leverantörer.

Du kommer att arbeta inom flera av företagets funktioner på ett självgående sätt med arbetsuppgifter som bland annat innefattar;

  • Projektledning och sälj i nära kontakt med kund
  • Kundanpassade ritningar, 3D-visualiseringar och skisser
  • Driva företagets implementering av ny ritprogramvara
  • Utvecklingsarbete och optimering av husmodeller och lösningar

Vi söker dig som har en utbildning inom design/arkitektur och gärna erfarenhet av projektledning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är van vid Adobe-paketet och ritprogram.

Enkelrum designar, säljer, marknadsför och projekterar små kompakta minihus till den nordiska marknaden. Vi är en liten och effektiv organisation där alla i företaget är involverade i våra projekt. Vår servicenivå är hög och vi är stolta över de produkter vi erbjuder.

På Enkelrum är det aldrig långt ifrån idé till förverkligande och vi tror att du som skulle trivas hos oss är både en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ. Du ser utvecklingsmöjligheter, har entreprenörskänsla och en vilja att växa med oss.

Möjlighet till fast tjänst.

Sista ansökningsdag, 15 december
Maila din ansökan till amanda.johansson@enkelrum.se

www.enkelrum.se

Annons: