Vi har ”tyvärr” fortfarande ett problem! – Stockholm

Det finns alldeles för mycket att göra vilket egentligen inte är ett negativt problem i sig, men lyckas vi inte bemöta marknadens efterfrågan så kan det bli det.

Vi söker därför dig som utöver att du måste ha alla de vanliga förutsättningar så som 2-10 års projekteringsvana, är van att arbeta i AutoCad och Adobe-familjen, behärskar det svenska språket, kan arbeta både självständigt och i grupp, är driven och strukturerad osv.
Men kanske ännu viktigare är det att du har humor, ser möjligheter i problem, aldrig ger dig, är nyfiken på allt och inspireras av att gå upp på morgonen och ta dig an det livet kastar emot dig.

Vi fortsätter vår inriktning om att påverka den värld vi rör oss i. Vi tycker att mycket är bra men det finns fortfarande ett utrymme för förbättring.

För att förklara lite ytterligare om hur vi ser på vårt uppdrag har vi bl.a. en grundregel som vi försöker att efterleva i varje projekt: vi måste alltid testa något nytt.

Det kan vara allt från ett nytt material, en ny arbetsprocess eller ett nytt samarbete. Det viktiga är att det ska lyfta både projektet, kontoret och oss som individer framåt. Vi vill försöka motverka en ”copy paste”-arkitektur för att vi helt enkelt tycker det är tråkigt och inte lämnar något över till fantasin. Arkitektur är som bäst när den uppfyller sina krav på funktionalitet, är anpassningsbar över tid och bidrar till intressanta möten mellan tid och rum.
För tillfället jobbar vi med hotell, bostäder, detaljplaner, kontor, skola, villor mm. alltså ett rätt så brett spektrum och till viss del stor skala på projekten i förhållande till kontorets storlek. Men det är just det som vi tycker är så roligt och samtidigt utmanande.

Skicka vänligen in din ansökan om du som vi har svårt att gå till jobbet utan att tycka till. Vi vill verka i en levande miljö. Vi sitter i ett öppet landskap inte bara för att det är kostnadseffektivt men framförallt för att man ska kunna höra, kommentera och komplettera de pågående arbetsprocesserna. Vi blir bättre tillsammans och det är mycket roligare att vara en del av en grupp när det går bra.

Målsättningen är enkel. Vi vill växa för att kunna ta oss an större projekt och påverka den miljö vi lever och verkar i.

Skicka ditt CV och framförallt ett personligt brev till ch@nkark.se så snart som möjligt men senast 10:e mars.

Spelreglerna är enkla; Ansvar tar man, fram- och motgångar delar vi tillsammans och vi ställer alltid upp för varandra.

Med vänliga hälsningar
Christian Vallo Hansen
VD på Nordisk Kombination Arkitekter AB, www.nkark.se

Annonser:

Annons: