Valdemarsviks kommun söker Planarkitekt

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närhet till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare.

Planenheten består i nuläget av en planchef samt en planarkitekt och behöver nu förstärkas med ytterligare en medarbetare inför detta EU-projekt.

Vi söker nu Planarkitekt till EU-projekt i kust- och skärgårdsmiljö, och i övrigt varierande planuppdrag i en liten skärgårdskommun som befinner sig i en expansiv samhällsbyggnadsfas och där varje insats ger stort avtryck i verkligheten.
Uppdraget är en treårig projektanställning; 50 % till EU-projektet och 50 % till övrigt planarbete.
Du har stöd och samarbete i uppdraget genom projektgrupp och befintlig rutinerad planarkitekt. Det finns även administrativt stöd genom en plan- och byggassistent.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med EU-projekt som berör Eköns camping och naturreservat och syftar till att inom lagstiftningens ram utveckla en metod för planarbete med stort underifrånperspektiv och medborgarinflytande. Uppdraget innebär kontakter med företagare, boende/berörda, länsstyrelsen och andra myndigheter samt resor i Östersjöområdet tillsammans med andra projektpartners för gemensamma möten och en hög grad av nätverkande.

Det övriga planarbetet är varierat och brett och rör alla former av detaljplaner i såväl kust- och skärgårdsmiljö som på mindre orter där nya bostadsområden ska etableras eller centrummiljöer utvecklas och förskönas. Du kommer uppleva ett stort inflytande över gestaltningen, utrymme för kreativitet och visioner och att du delvis ”bygger ett samhälle på nytt”.

Kravprofil

  • Planarkitekt (utbildad vid Blekinge Tekniska Högskola, Chalmers,KTH eller med motsvarande utbildning)
  • Erfarenhet från tidigare planarbete i kommun är meriterande

Övriga kvalifikationer/personliga egenskaper

  • Driven, utåtriktad person med stor initiativförmåga och social kompetens som samtidigt förstår vikten av noggrannhet och struktur i ett planarbete.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, då dokumentation är en stor del av tjänsten.
  • Kunskap i andra EU-språk är meriterande
  • Har B-körkort.Välkommen att bygga framtidens Valdemarsvik!

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar vi med INTEND. Vid frågor vänligen kontakta Ivan Madunic på 0705-320 816 alt. ivan@intendab.com.

För mer information om kommunen besök www.valdemarsvik.se

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss kontakt från CV- och annonssäljare.

Ansök här

Annons: