Uppdragsansvarig och Handläggande arkitekt, inriktning Vård – Göteborg

Liljewall arkitekter är över 200 innovativa arkitekter och ingenjörer i Sveriges tre största städer samt i Buenos Aires. Vår vision ”Arkitektur för människor som förbättrar världen” inkluderar att också arbeta målmedvetet med jämställdhet och delaktighet.

Liljewall arkitekter är ett av landets ledande arkitektkontor inom vårdbyggnadssektorn.
Vi skapar vårdarkitektur med höga arkitektoniska värden som stödjer hälso- och sjukvården genom en väl utformad fysisk miljö. Vi verkar både inom tidiga planerings/-programmeringsskeden såväl som färdigprojektering.

Vi söker nu en erfaren uppdragsansvarig respektive handläggande vård-arkitekt med placering i Göteborg.

Du kommer att ingå i vårt team, som idag står bakom en växande projektportfölj inom vård. Vi är involverade i stora spännande nybyggnadsprojekt såsom Östra sjukhusets stora Kvinnoklinik i Gbg, utbyggnad av Ryhovs sjukhus i Jönköping, nybyggnad för Vuxenpsykiatri i Växjö samt ett stort antal andra ny- och ombyggnadsprojekt i Sverige. BIM ingår som en naturlig del i vår arbetsprocess.

Samarbetet inom Liljewall präglas av engagemang, nyfikenhet och humor. Du trivs med att arbeta i grupp, där du med mod prövar nya möjligheter eller perspektiv.
Vi arbetar i ArchiCAD, så vana av programmet är meriterande. För de här rollerna behöver du kunna hantera svenska, i tal och skrift.

Vi söker dig med ca 7 års yrkeslivserfarenhet (uppdragsansvarig) och ca 4 år (handläggande), med vård-referenslista, efter avslutad examen. Gedigen projekteringsvana av bygghandlingar är också av vikt.

Liljewall är medarbetarägt.

För ytterligare information kontakta:
Monica Österberg, HR-chef tel 0765-48 70 90

Skicka din ansökan inklusive referenslista med vårdprojekt till jobb@liljewall.se.
Märk ditt mail med ”vård Gbg 18”. Sista svarsdatum är den 31 mars 2018.

www.liljewall.se

Annons: