Två universitetsadjunkter till Landskapsingenjörsutbildningen vid Ultuna

Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap

Vid institutionen för stad och land finns fyra avdelningar: agrarhistoria, landsbygdsutveckling, landskapsarkitektur och miljökommunikation. Institutionen är den största inom SLU för samhällsvetenskap, humaniora och design. Frågor om det hållbara nyttjandet av naturresurser och landskap är centrala i institutionens forskning och undervisning. Vid institutionen finns även Centrum för naturvägledning och Sidas helpdesk för miljöbedömning.

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår praktisk och teoretisk undervisning, samt examination av landskapsingenjörs- och landskapsarkitektstudenter. Tyngdpunkten på undervisningen kommer att vara undervisning i markprojektering, design, parkplanering- och förvaltning samt växtkurser. Inom utbildningen ingår att svara för handledning, föreläsningar, examinationer samt utbildningsadministrativa uppgifter, t ex som kursansvarig.

Kvalifikationer:
Vi söker en landskapsarkitekt, landskapsingenjör eller motsvarande med minst 10 års erfarenhet från yrket samt erfarenhet av undervisning. Du har erfarenhet och intresse av undervisningsfrågor inom relevant område, helst på högskolenivå. Vidare är dokumenterad erfarenhet inom markprojektering en merit. Du har mycket goda kunskaper i de vanligaste digitala verktygen som används inom yrket, såsom AutoCAD och GIS. Du hanterar Adobe-programmen och har erfarenhet av presentationsteknik, både muntlig och visuell. Praktisk erfarenhet från parkplanering och förvaltning är meriterande. Erfarenhet av samordning och projektledning är meriterande. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

För tjänsten krävs att personen i fråga behärskar svenska mycket bra i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
1 februari 2019, eller enligt överenskommelse.

Ref SLU.ua.2018.2.5.1-4278

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2018-12-28.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Bruno Santesson
Avdelningschef
0702501165
fornamn.efternamn@slu.se

Ansök

Annons: