Två landskapsarkitekter till Täby Kommun

Som landskapsarkitekt på Täby kommun arbetar du med planering och utveckling av det offentliga rummet. På park- och stadsmiljöenheten är du en del av en grupp bestående av sju andra landskapsarkitekter och en illustratör – tillsammans är vi ett team med bred erfarenhet och kompetens. Enheten arbetar med utveckling av befintliga ytor, såsom parker, torg, lek- och aktivitetsytor, såväl som med utveckling av nya parker, stråk, lekplatser och offentliga rum. Vi arbetar också med grönstrukturplanering på lokal och regional nivå, tar fram blomsterprogram, genomför medborgardialoger, arbetar med ljussättning och stadsodling.

Arbetsuppgifterna är varierade och innebär bland annat att leda och delta i olika typer av projekt, till exempel att projektleda park- och stadsmiljöprojekt, delta i framtagande av detaljplaner, arbeta med olika typer av utredningar och program. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektera, då vi projekterar en del av våra projekt själva. Arbetet sker i samverkan med andra kompetenser på kontoret inom till exempel miljö, VA, drift och trafik.

Kvalifikationer
Vi söker dig med mellan 1- 3 års erfarenhet som vill växa som landskapsarkitekt i ett team med kunniga kollegor. Du har kunskap in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är lyhörd, bra på att samarbeta och har ett stort intresse för landskapsfrågor. Du gillar utrednings- och projekteringsarbete och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi söker även dig med 5 års erfarenhet som vill vara med och utveckla Täbys kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Du har projekteringsvana med goda kunskaper in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har vana av projektledning och kunskap om plan- och genomförande processen. Du har kreativ förmåga, ett tekniskt sinnelag och känsla för ekonomi och funktionella lösningar. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till cv@advice-es.com och märk din ansökan med ”4673 – Landskapsarkitekt” innan sista ansökningsdag som är 1/3. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt Linda Wirström pålw@advice-es.com eller ringa 070 207 80 70

Om Täby
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt, strax norr om Stockholm och här har drygt 68 000 personer sin bostadsort. Täby kommun går nu in i ett mycket expansivt skede i sin stadsutveckling. Det finns en ambition att kraftigt öka byggandet av såväl bostäder, arbetsplatser och infrastruktur, och med detta följer ett stort behov av att utveckla och skapa nya offentliga rum. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser skall växa fram. Samtidigt gäller målet ”Halva Täby grönt”.

Samhällsutvecklingskontoret är organiserat i sex avdelningar; Kommunfastigheter, Teknik, Exploatering, Plan- och bygglov, Teknik- och stadsmiljö samt Stora projekt.

Annonser:

Annons: