Täby Kommun söker två Landskapsarkitekter till spännande stadsbyggnadsprojekt

Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 70 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby – att växa med.

Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin utveckling och det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum – Arninge som en ny regional stadskärna. Täby kommun driver en omfattande bebyggelseutveckling parat med en kraftfull och långsiktig utveckling av kollektivtrafiken. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser ska växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta planerings- och byggprojekt står på agendan.

Täby Kommun söker två landskapsarkitekter till Park och stadsmiljöenheten.

Arbetsbeskrivning
På park- och stadsmiljöenheten kommer du att vara en del av ett team av tio landskapsarkitekter och en illustratör. Vi arbetar brett inom olika faser av stadsbyggnadsprocessen med att utveckla torg, parker, lekplatser och grönområden. Vi arbetar mycket i projektform och på samhällsutvecklingskontoret finns stor kompetens inom till exempel landskap, dagvatten, miljö mm. Här får du möjlighet att vara med och utveckla Täbys parker, lekplatser, torg och stråk tillsammans med andra kompetenser och verksamhetsområden.

Kvalifikationer
I den ena tjänsten söker vi dig med mellan 0- 3 års erfarenhet som vill växa som landskapsarkitekt i ett team med kunniga kollegor med stor erfarenhet från både privat och offentlig sektor. Här får du vara med och utveckla Täbys kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Du har kunskap in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är lyhörd, bra på att samarbeta och har ett stort intresse för landskapsfrågor. Du gillar gestaltning, utrednings- och projekteringsarbete och är strukturerad i ditt arbetssätt.

I den andra tjänsten söker vi dig med 5 års erfarenhet som vill vara med och utveckla Täbys kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Du har projekteringsvana med goda kunskaper in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har vana av projektledning och kunskap om plan- och genomförande processen. Du har kreativ förmåga, ett tekniskt sinnelag och känsla för ekonomi och funktionella lösningar. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till ” http://www.advice-es.com/link/taby-kommun-landskapsarkitekt/Sista ansökningsdagen är den 17:e december. För frågor gällande tjänsten kontakta gärna Gustaw Lindhall på telefon 072 329 94 94 eller gustaw.lindhall@advice-es.com. www.advice-es.com

Annons: