Stadsplanerare med hållbarhet i fokus till Partille kommun

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt.

Arbetsbeskrivning
Som vår stadsplanerare/planarkitekt står du ständigt inför nya spännande uppdrag, eftersom vi jobbar med så skiftande projekt i komplexa miljöer.

Partille arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt-, ekologiskt- och socialt hållbar kommun. Här har vi korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och här ges du som person utrymme att växa. Den politiska miljön gör vårt arbete varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss får du aldrig långtråkigt.

Våra värdeord är Allas lika värde, Professionalitet och Framåtanda som genomsyrar allt vi gör. Du får hos oss en möjlighet att vara med i hela beslutsprocessen från ax till limpa, då vår förvaltning arbetar med alla delar- utveckling, planering, genomförande och förvaltning.

Vi söker dig med starkt intresse för utvecklingsinriktad samhällsplanering som tycker det är kul med svårknäckta nötter och komplexa frågor. Planeringsavdelningen har på uppdrag av kommunstyrelsen det strategiska ansvaret för arbetet med översiktlig planering, detaljplaner, exploateringsfrågor, markförvaltning, miljö/ekologi samt gis- och mätfrågor. Avdelningens alla kompetenser arbetar med att utveckla Partille i balans med samhällsutvecklingen i Partille och vår omvärld. I denna kontext driver du detaljplaneprojekt, som projektledare eller i rollen som planarkitekt, i samverkan med kollegor på samhällsbyggnadskontoret och övriga intressenter.

Kvalifikationer
Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse av och erfarenhet av samhällsplanering. Vi tror att du har en gedigen utbildning inom samhällsplanering. Du har lång erfarenhet av detaljplanering i komplexa miljöer och är väl insatt i planprocessen och de kommunala processerna kopplade till detta.
Som person är du vidsynt och drivande, med starkt intresse för samhällsutveckling, och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att skapa hållbara relationer och nätverk. Vi tror att du kan tillgodogöra dig ett juridiskt och byråkratiskt språk och är kommunikativ, i tal och i skrift. Du är effektiv och lyhörd, med respekt för alla kompetenser inom planprojektet. Du är en person som tar initiativ till utveckling samt möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en karriärmöjlighet med stimulerande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du får stor frihet och eget ansvar med kompetenta kollegor i ryggen.

I Partille främjas ditt engagemang och din delaktighet, du kan göra verklig skillnad för våra invånare och ett avtryck i samhället. Hos oss är du med och tar fram hållbara lösningar i en komplex stadsmiljö. Tillsammans bygger vi framtiden!

Sådana är stadsbyggarens villkor, icke blott att lösa aktuella problem, utan även att vara en utpost mot framtiden”1
1 Yngve Larsson

Erfarenhet krävs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående

Lön
Månadslön

Referensnummer
A652905

Kontakt
Maria Gunnarsson Planeringschef, 031-792 11 06 alt. maria.gunnarsson@partille.se

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel 031-792 10 00

Sista ansökningsdag 2017-03-05

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan i Offentliga jobb, via denna länk.

Övrigt
Urval sker löpande.
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Annonser:

Annons: