Stadsbyggnadskontoret söker Bygglovarkitekt till Bygglovavdelningen – Sundsvall

Sundsvalls kommun står inför en stor tillväxtutmaning med många nystartade byggprojekt och flera på gång. Stadsbyggnadskontoret har en central roll för stadens tillväxt och arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet.

Dina arbetsuppgifter
Som arkitekt på bygglovavdelningen kommer du att arbeta självständigt med handläggning av bygglovärenden, förhandsbesked och strandskyddsdispenser. Du är en av fyra handläggare i ett arbetslag och arbetar i nära samarbete med våra byggnadsinspektörer och administratörer.

I rollen ingår också att föredra ärenden i stadsbyggnadsnämnden samt ge råd och information till kunder och allmänheten. Som arkitekt på Stadsbyggnadskontoret ingår du tillsammans med förvaltningens övriga arkitekter i förvaltningens ”skissverkstad”. Där går man igenom nya och kommande projekt i ett tidigt skede.

Vi söker dig som
Är utbildad arkitekt SAR/MSA eller motsvarande och har erfarenhet från byggbranschen, exempelvis som projektör, projektledare eller handläggare. Erfarenhet av myndighetsutövning och kunskap om plan- och bygglagstiftningen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, noggrannhet och din förmåga att ta eget ansvar och initiativ. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tjänsten kräver körkort för personbil (B-körkort).

Vi erbjuder
Kommunen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom möjligheter till utveckling och fortbildning inom yrkesrollen, aktivt medarbetaransvar samt förmånligt utbud av friskvårdsaktiviteter.

Facklig företrädare
Georg Börlin, Sveriges Arkitekter, 060-19 13 56.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontakt
Leif Nilsson
060-19 18 62

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-06-30

Sök jobbet

Annons: