Sektionschef inom Landskapsarkitektur med passion för hållbara städer

Om jobbet
Det är full fart hos oss på ÅF och vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag. Vi har ett nära och givande samarbete med övriga delar av företaget samt partners. Det genererar kraftfulla och unika åtaganden.

I våra samhällsbyggnadsuppdrag arbetar vi för att skapa hållbara miljöer där människor ska bo, arbeta och trivas. Ibland är det mindre enskilda projekt, ibland långsiktiga, oftast nytänkande, helhetslösningar. Men grunden är alltid densamma. Nyfiket ifrågasättande av det traditionella kombinerat med avancerat kunnande och lång erfarenhet. Alltid med stort engagemang och kundens behov i fokus.

Nu söker vi en erfaren, driven och kreativ Sektionschef i Stockholm med ansvar för landskapsarkitektur

Du kommer att ansvara för en grupp under stark tillväxt med kompetenta och fokuserade medarbetare. Våra ca 100 landskapare ingår i ett etablerat nätverk där vi kan samverka såväl nordiskt som lokalt. Det är förutsättningar som ger dig utrymme för inflytande och utveckling av såväl teamet som individuellt. It’s up to you!

Som Sektionschef kommer du bl a att:

  • Leda och coacha ett 20-tal medarbetare vid våra kontor i Solna och Liljeholmen – såväl erfarna specialister som unga talanger
  • Driva verksamheten i samverkan med andra sektioner och med eget resultat- och personalansvar
  • Ansvara för att utveckla egna och medarbetarnas kundkontakter, leda och medverka i sektionens uppdrag
  • Ingå i regionens ledningsgrupp och därmed medverka i upprättande av utvecklingsplaner, marknadsplaner, affärskoncept samt kompetensutvecklingsplaner

Vem är du?
Vi söker dig med en universitetsutbildning i arkitektur, landskapsarkitektur, fysisk planering eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av stads- och infrastrukturprojekt i olika skeden och har stor fallenhet och intresse för att bygga och stärka kundrelationer. Samt gillar att fiska.

Som person är du social, utåtriktad och självständig med god gestaltningsförmåga och ett analytiskt och konceptuellt tankesätt. Du är initiativrik, samarbetsorienterad och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av tillväxt. Självklart har du ett genuint intresse av samhällsplanering och en drivkraft hos dig är att få ta fram hållbara lösningar tillsammans med dina kunder.

Vi erbjuder
Vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF har de senaste åren bl a utvecklats till en ledande och internationellt verksam aktör inom design. Inom företaget finns drygt 100 ljusdesigners, 300 byggnads- och inredningsarkitekter, drygt 100 industridesigners samt snart 100 landskapsarkitekter.

ÅF rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar – hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Genom Club ÅF främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor
Anders Dahlin
+46 105058375
anders.dahlin@afconsult.com

Ansök här

Annons: