Science up! Vi söker arkitekter och ingenjörer till vårt nystartade kontor i Göteborg

Är du arkitekt eller byggnadsingenjör med erfarenhet av vård eller teknikbyggnation? Vill du vara med och bygga upp ett arkitektkontor från grunden och samtidigt bidra till att skapa framtidens forsknings- och vårdmiljöer? Arkitema kommer under 2018 att etablera ett kontor i Göteborg och söker dig som vill vara med från start.

Arkitema Architects är ett skandinaviskt arkitektkontor, med över 550 medarbetare i koncernen. Sedan etableringen i Sverige 2011 har vi vuxit från ca 40 medarbetare till närmare 140 som vi är idag, fördelat på kontoren i Stockholm och Malmö. Med anledning av att flera av våra viktiga och intressanta projekt är placerade i Göteborg med omnejd kommer vi att etablera ett kontor här – för att vara nära våra beställare och samarbetspartners.

Vi söker därför medarbetare till följande tjänster, som vill vara med och starta upp kontoret och etablera Arkitema på den västsvenska marknaden:

  •  Arkitekter
  •  Byggnadsingenjörer
  •  Model managers
  •  Handläggande arkitekter

Inom Arkitema tror vi på att skapa arkitektur som gör skillnad för människor. Vi tror också på en arbetsmiljö som präglas av frihet, ansvar, medinflytande och respekt där våra medarbetare mår bra och utvecklas.
Vi erbjuder en spännande möjlighet att få vara med och forma arbetet på vårt Göteborgskontor från grunden. Vi ser gärna att du är driven och har ett intresse för att bygga verksamhet och sätta strukturer. Då du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor är det viktigt att du är prestigelös, lösningsorienterad och flexibel samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Ansökan
Via länken https://arkitema.com/se/karriaer/jobb kommer du till vår hemsida där du kan läsa mer om respektive tjänst samt skicka in din ansökan. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30:e april. Intervjuer och tillsättande kan komma att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Generalist Linda Stawing, linda.stawing@arkitema.com.
Vi samarbetar även med Link international för att anställa en ansvarig arkitekt med fokus på bostäder och kontorsbyggnad. Om du är intresserad av att höra mer om den tjänsten är du välkommen att kontakta berg@linkint.no.

Annons: