Planerare till översiktlig planering – Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret

Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Planerare till översiktlig planering

En dag på jobbet
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med fokus på strategisk översiktsplanering och projekt i tidiga skeden.
I dina arbetsuppgifter ingår kartläggnings- och analysarbete för att ta fram underlag för planprojekt och utredningar. Du kommer även hålla ihop de översiktliga planeringsfrågorna kopplade till bostadsbyggnation och näringslivsutveckling. Under 2018 kommer vi aktualitetspröva vår översiktsplan från 2013.

Hos oss får du arbeta kontorsövergripande stöd av olika yrkesgrupper. I tjänsten har du många olika kontakter med uppdragsgivare och samarbetspartners och därför är det viktigt att du har förmågan att knyta kontakter och upprätthålla goda relationer.

Vi ska bygga en halvt nytt Södertälje på 20 år, så anta utmaningen och bidra med din kunskap till ett starkt växande Södertälje!

Vem är du?
Du är utbildad arkitekt, planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller har en annan utbildning som vi bedömer relevant.

Du har gedigen erfarenhet inom området samhällsplanering och/eller stadsbyggnad samt har erfarenhet av projektledning. För att trivas och vara framgångsrik i rollen behöver du vara mål- och resultatinriktad, duktig på att samarbeta och tycka att det är utmanade och roligt med komplexa arbetsuppgifter. Du har mycket god vana att rita och gestalta i digital miljö samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du är van att hantera sociala medier och att du kan bidra till att utveckla nya dialogformer tillsammans med oss. Erfarenhet av arbete inom både offentlig och privat sektor är meriterande.

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan allra senast den 28 januari 2018. 

Sök tjänsten här:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1362&ProjectId=144569&DepartmentId=18999&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Annons: