Planarkitekt/Stadsplanerare till Sweco – Stockholm

Verksamhetsområde Arkitektur
Region Stockholms län
Ansökningstid  2018 – 03 – 31

Swecos arkitekter skapar funktionella och estetiska lösningar för alla delar av samhället. Vår kompetens efterfrågas för alla typer av arkitektuppdrag, från stadsplanering och byggnader till inredning och landskap.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. I studion Planering och urban design jobbar vi med allt ifrån smarta städer och hållbara stadsdelar till dialogprocesser och analyser i tidiga skeden.

Just nu söker vi planarkitekter/stadsplanerare till vårt kontor i Stockholm. Studio Planering och Urban Design är en av flera studios inom Sweco Architects. Vi är verksamma inom stadsbyggnad, från visioner och tidiga skisser till färdiga planhandlingar. Vår studio är organiserad inom kompetensområdena Tidiga skeden, Metod och analys, Detaljplanering samt Översiktlig planering och regionplanering. Som medarbetare i vårt team skulle du verka bland engagerade arkitekter och stadsplanerare som varje dag bidrar tillt ett mer hållbart stadsbyggande.

Din kommande roll
Som planarkitekt/stadsplanerare kommer du arbeta med detaljplanering på uppdrag av offentliga och privata kunder. Du kommer upprätta plankartor och övriga planhandlingar samt delta i planprocessens alla skeden. Du får gärna ha intresse eller erfarenhet av våra andra kompetensområden samt stort engagemang för hållbarhet.

Dina erfarenheter
Vi söker nu dig som är utbildad planeringsarkitekt eller motsvararande och har jobbat minst 2 år med detaljplanering. Du är van användare i Autocad och det är meriterande om du kan Focus eller Novapoint. Det är även meriterande om du kan ArcGIS.

Om dig
Som person är du nyfiken, noggrann och gillar att jobba i team. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt du vill engagera dig i vår studio och dess verksamhet. Att dela med sig av din kunskap och dina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktpersoner
Sandra Westin, tel: 08-6956391

Daniel Rogat, tel: 08-6956226

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
#LI-RT

Ansök här

Annons: