Pelago arkitektur i Stockholm söker nya medarbetare

Pelago arkitektur vill skapa idéstark och innovativ arkitektur, som samtidigt präglas av byggbarhet och enkelhet. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppdrag inom utbildning, bostäder och kommersiella fastigheter. Vi söker därför två nya medarbetare.

Erfaren arkitekt
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med god formkänsla. Du är inriktad på byggnadsarkitektur och har erfarenhet av komplexa projekt från tidigt skede till genomförande. Du ska som vi ha en ambition att skapa hållbar arkitektur som gärna överraskar.

Vi ser gärna att du har arbetat som arkitekt i minst 10 år och är van att driva egna projekt och leda andra. En tydlig profil mot ett specifikt affärsområde är positivt.

Handläggande arkitekt
Vi söker dig som har god gestaltningsförmåga och gillar smarta lösningar. Du får gärna vara intresserad av tektonik, struktur och material och i arkitekturen.

Vi ser gärna att du har runt 5 års erfarenhet av både av tidiga skisser och projektering. Dubbla kompetenser som exempelvis arkitekt plus tillgänglighet, stadsplanering, inredning eller byggnadsingenjör är meriterande.

Skicka portfolio och CV till jobb@pelagoark.se senast den 7:e januari.

Annons: