O´Learys Trademark söker Arkitekt / Inredningsarkitekt

O’Learys Tradmark AB är franchisegivare till O’Learys 135 restauranger runtom i världen Vi är ett kraftigt expanderande företag och bygger i år cirka 20 nya restauranger. Därför söker vi ytterligare en arkitekt som vill vara med och skapa framtidens sportrestauranger i Europa.

Hos oss kommer du att få utveckla O’Learys koncept och samt stötta införsäljning och byggprocesser över hela världen. Du kommer att vara en viktig del av teamet som ritar nya restauranger men även driver O´Learys framåt med att skapa nya och spännande restauranger. Du arbetar med att hitta nya lösningar både inom och utom konceptet och utmanar detaljer för att alltid hålla O’Learys miljö levande och dynamisk.

Vi tror att du har stor förståelse för arkitektur och byggnadskonstruktion och för tekniska förutsättningar och möjligheter. Du kan driva projekt från tanke till färdigt koncept och har intresse för färg och form och hur man skapar den perfekta restaurangupplevelsen. Idag arbetar du förmodligen på ett arkitekt-/designkontor med liknande arbetsuppgifter.

Baskrav för denna tjänst:

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbete design av offentliga lokaler eller restauranger.
  • Goda kunskaper inom byggteknik
  • Mycket goda kunskaper inom CAD
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Du rapporterar till Christopher Palm, Head of Construction, och ingår I ett team om 7 personer som arbetar med projektledning, arkitektur och dekor från huvudkontoret på Sveavägen.

O’Learys Trademark är med i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Tjänsten är på heltid. Lön och tillträde efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag 23-mars
För mer information och frågor kontakta Christopher Palm. E-post christopher.palm@olearystrademark.com. Mobil 070-255 09 82.

Annons: