Nyquist & Morän söker nya medarbetare – Malmö

Vi är på jakt efter 2 st arkitekter och/eller ingenjörer. Vi är ett mindre kontor med stora kunder. Hos oss lämnar vi prestigen hemma och fokuserar på att tillsammans hitta bra lösningar med kunden i fokus. Vår organisation är platt som en pannkaka och vi jobbar alla på mer eller mindre samma nivå. Våra uppdrag ligger framför allt inom fastighetsförädling med stort fokus på hyresgästanpassningar till fastighetsägare, men vi har även kunder inom bank- och bostadsbranschen.

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet, med ett brett intresse inom såväl formgivande som funktionell arkitektur. Inredningsintresse är ett plus! Vårt främsta verktyg är ArchiCad, men vi ser gärna att du även har erfarenhet av Adobes programvärld. Hos oss är det en förutsättning att du är drivande och ansvarstagande, intresserad av såväl kundkontakt som att ansvara för egna projekt.

Tycker du detta låter intressant så hör av dig till oss. Är du inte helt övertygad så kan du först gå in och tjuvkika på vår hemsida www.nyquistmoran.se

Annons: