Nynäshamns kommun söker en planarkitekt

Om arbetsplatsen
Välkommen till Nynäshamns kommun! Vi utvecklar både stad och landsbygd.

Vi är i en spännande samhällsbyggnadsfas där vi ska rymma såväl fler som mer. Tillsammans bygger vi inte bara bostäder – utan även samhällen. Är du högskoleutbildad inom området, gillar att påverka och utveckla dig själv samt bidra till den positiva utvecklingen av vår kommun? Då vill att just DU söker jobbet.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Arbetsuppgifter
Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en mindre kommun i anslutning till en storstadsregion. Hos oss får du ett stort inflytande i samhällsplaneringen då du arbetar med detaljplaner både i tätorter och på landsbygden.

Som planarkitekt kommer du dels att vara projektledare/handläggare för olika detaljplaner, men du kommer även att fungera som stödfunktion mot övriga enheter och avdelningar. Arbetet är självständigt med stora möjligheter att utveckla både verksamheten och dig själv i din yrkesroll.

Tjänsten är placerad på stadsbyggnadsavdelningen som ansvarar för den fysiska planeringen i kommunen. I detta ingår planering för bland annat bostäder, arbetsplatser, miljö och trafik. Avdelningen ansvarar också för bygglovgivning och kartförsörjning.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du:

  • Högskoleutbildning som planarkitekt/arkitekt eller motsvarande
  •  Minst tre års arbetslivserfarenhet inom yrket
  •  Erfarenhet av att arbeta i CAD-program
  •  God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Då du kommer att ha många kontakter internt och externt behöver du ha god samarbetsfårmåga, vara lyhörd och ha förmågan att skapa förtroende. Vi tror att du är initiativtagande, serviceinriktad, självgående och strukturerad.

Anställningens omfattning
Snarast.
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:
MSN/2018/0507/001

Gör ansökan

Lön
Löneform:
Månadslön.

Anställning
Arbetstid: Dagtid.

Övrigt
Om nynäshamns kommun
Vi växer och utvecklas – tillsammans och nära för att ge nynäshamnsborna den bästa servicen. Vår unika plats i Stockholms län, ligger ca 50 minuter från Stockholm city – och är värd för flera att upptäcka. Vi har stora ambitioner att växa vilket ger dig nya utsikter i både karriären och livet. Ny! Framtidsutsikt! Välkommen!

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag
2018-09-28

Arbetsplats
Stockholms län

Kommun
Nynäshamn

Yrkeskategori
Planarkitekt

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson
Maria Landin
Planchef 08-520 683 17 maria.landin@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare når du via Kontaktcenter
08-520 680 00

Annons: