Nya medarbetare till Tengbom Uppsala

Det händer mycket i Uppsala. För att kunna driva allt mer utveckling inom stadsbyggnad och arkitektur rekryterar vi nu flera nya medarbetare till vårt kontor. Här jobbar du tätt ihop med runt 50 personer, ett drivet och varierat team med stort engagemang för arkitektur.

Handläggande arkitekt
Till rollen som handläggande arkitekt leder du det interna projekteringsarbetet inom din grupp samt driver projekten framåt. Du har också kontakten med konsulter och bidrar till att skapa ett gott samarbete mellan medarbetare och kunder. Som handläggande arkitekt har du befogenhet att leda hela projekteringsarbetet i de projekt du medverkar i. Du planerar, genomför och följer upp projektgruppens arbete och tar ansvar för utredningar.

Uppdragsansvarig arkitekt
Som uppdragsansvarig arkitekt ansvarar du inte minst för att ge våra team rätt förutsättningar att skapa magisk arkitektur. På Tengbom Uppsala leder du självständigt uppdrag och bygger starka relationer med både medarbetare och kunder. Du är en engagerad och driven entreprenör med förståelse för Tengboms affär och erbjudande. Tillsammans med teamet ansvarar du för att hitta nya kunder och spännande projekt. I rollen ledsagar du kunden från första kontakt till färdigt projekt och hjälper dem att fatta rätt strategiskt beslut i tid.

Planarkitekt
Till rollen som planarkitekt söker vi både medverkande och handläggande arkitekter med erfarenhet av stadsbyggnadsprojekt, gärna inom kommunal verksamhet eller som konsulterande planeringsarkitekt. Hos oss jobbar du med allt från tidiga visionsarbeten och strukturstudier till formella program- och planarbeten. Som planeringsarkitekt på Tengbom jobbar du i ständigt varierande typer av projekt tillsammans med hundratals kompetenta och engagerade kollegor.

Handläggande/uppdragsansvariga landskapsarkitekter
Vi söker också landskapsarkitekter med minst fem års erfarenhet. Vi tror att du har en god gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering. Den person vi söker har en förståelse för de kvaliteter som skapar goda miljöer och ett genuint intresse för de tekniska delarna av yrket, projekteringen. Vi är ett team på runt 15 medarbetare; arkitekter, landskapsarkitekter och ingenjörer. Tillsammans planerar och utvecklar vi hållbara, långsiktigt värdeskapande och konceptstarka miljöer med människan i fokus.

Om kontoret
Vi är det lokala kontoret som kan rita en hel stad. Genom våra ca 50 medarbetare har vi full kompetens inom byggnadsarkitektur, stadsbyggnad, landskap, inredning och projektledning. Teamet jobbar med allt från vision, analys, program och formella planer till stadsutvecklingsprojekt. Att anpassa vår metodik efter uppdragens förutsättningar är helt avgörande för vårt arbete. Gemensamt för alla projekt är en kreativ analys- och gestaltningsprocess i samverkan med många olika kompetenser och aktörer. Vi samskapar ofta och gärna, inte minst med våra kollegor inom landskaps- och husarkitektur på Tengbom runtom i Sverige.

Läs mer om tjänsterna och sök via:

https://tengbom.se/om-oss/jobb/

Annons: