Norrtälje kommun söker Planarkitekt

Vi söker dig som brinner för samhällsplanering och vill vara del av en organisation som sätter invånaren i främsta rummet, där alla är lika mycket värda och där förväntningarna är höga!

Dina arbetsuppgifter och utmaningar
Norrtälje Kommun är i en expansiv fas och söker nu planarkitekter för att lösa framtidens behov i en rad spännande samhällsbyggnadsprojekt!

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Driva egna planuppdrag för kommunen, vilket innebär att styra planarbetet och att följa upp tidplan såväl som budget.
 • Driva skissarbete
 •  Upprätta plankarta och planbeskrivningar i samråd med andra avdelningar
 •  Upphandla utredningar och ta fram program inom fysisk planering
 •  Rådge i interna såväl som externa frågor som berör samhällsplaneringen i Norrtälje
 •  Handlägga planbesked i samråd med andra interna team
 • Föredra ärenden för politiken och interna avdelningar, varför det är viktigt med en förmåga att kunna förankra förslag hos olika aktörer.

Du har flera kontaktytor med såväl myndigheter, byggherrar och konsulter som invånare och interna team, vilket ställer krav på en effektiv kommunikation med samarbete i fokus.

Kvalifikationer
Du har en utbildningsbakgrund som fysisk planerare, arkitekt eller landskapsarkitekt. Du är van att ha många externa kontakter med såväl invånare som byggherrar och politiska representanter.

Vi söker dig som har:

 •  Jobbat som planarkitekt i minst 3 år
 • God kunskap i plan- och bygglagen
 •  Erfarenhet av detaljplanarbete
 • B-körkort

Meriterande

 •  Kunskap i CAD-verktyg
 •  Erfarenhet av politiskt styrda organisationer.

Vem är du?
Som person är du drivande och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta i team och har en förmåga att leda och motivera andra mot gemensamma mål. Du är strukturerad och kan effektivt kommunicera med olika grupper.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Jobba i Norrtälje
Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad – för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, nästan 59 000 invånare och på sommaren dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm city och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro finns här. För fler vakanta tjänster inom samhällsbyggnad, klicka här.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Norrtälje Kommun med HRM Affärsutveckling. Ansvarig konsult är Julia von Weber på HRM Affärsutveckling, julia@hrmab.se med telefonnummer 070-364 54 04 och researcher Hanna Falk hanna.falk@hrmab.se.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tack för din ansökan!

Sökord: Planarkitekt , arkitekt , landskapsarkitekt , fysisk planerare , samhällsplanering , kommun , offentliga jobb, exploatering , samhällsbyggnad

Ansök här

Annons: