Nordisk Kombination Arkitekter i Stockholm behöver växa! – Möjlighet till kompanjonskap

Vi söker just nu två arkitekter med minimum 5 års projekteringsvana, vana att arbeta i AutoCad och Adobe-familjen (det är även ett stort plus om du kan Revit eller Archicad), behärskar det svenska språket, kan arbeta både självständigt och i grupp, är driven och strukturerad.
Men kanske ännu viktigare är det att du har humor, ser möjligheter i problem, aldrig ger dig, är nyfiken på allt och inspireras av att gå upp på morgonen och ta dig an det livet kastar emot dig.

Som det lilla kontoret vi ändå är, med fyra arkitekter, och ytterligare fyra arkitekter med egna verksamheter som hyr in sig i vår lokal, kan och vill vi tillåta oss själva att jobba brett. Vår ambition är inte att bli experter inom enbart ett fåtal områden men däremot att jobba med olika uppdrag som skiljer sig i både skala och program.
Under bara det senaste halvåret har vi arbetat med en vårdlokal, kyrkotillbyggnad, datahall, detaljplaneunderlag för bostäder och kommers, ett flertal om- och tillbyggnader av privata bostäder samt utvecklingsprogram för en hotell- och konferensanläggning, bara för att nämna några.

Som jag nämner inledningsvis finns det möjlighet till kompanjonskap för den som känner sig mogen. Jag tror på en plattare organisation där alla kan och bör framföra sina synpunkter och kunskaper. En person sitter inte på alla de rätta svaren och utöver att kunna producera en långt bättre produkt tillsammans är det även roligare att dela både med- och motgångar. Går du runt med tankar om att starta eget men inte riktigt har kundkontakterna ännu finns det kanske en medelväg. Börjar du jobba hos oss och det visar sig bli ett givande samarbete är det för mig en naturlig utveckling att man tar klivet upp och blir delägare med allt vad det innebär.

Förhoppningsvis har detta väckt din nyfikenhet och föranlett att du nu sitter med lite frågor och funderingar som jag mer än gärna vill försöka besvara. Hör av dig så att vi kan träffas och jag kan förklara mer om vem vi är och vart vi är på väg.
Besök gärna vår hemsida på www.nkark.se, en uppdatering behövs men den ger ändå en god bild av hur varierande uppdragen kan vara.

Skicka CV och personligt brev till ch@nkark.se så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar
Christian Vallo Hansen
VD på Nordisk Kombination Arkitekter AB

Annons: