Markförvaltare på Telge Bostäder

Markförvaltare
Som markförvaltare på Telge Bostäder skapar du trivsamma, hållbara och funktionella utemiljöer i bostadsområden i och kring Södertälje. Hos oss får du chans att jobba med intressanta projekt i en växande kommun.

Markförvaltare på Telge Bostäder
Södertälje kommun är inne i en spännande expansionsfas – många flyttar hit och vi ska bygga 20 000 nya bostäder på 20 år. Därför förstärker vi på Telge Bostäder nu med en markförvaltare med landskapsarkitektkompetens som ska leda, driva och utveckla arbetet med våra utemiljöer. Rollen är ny och en del i en större satsning. Du blir vår expert och vårt bollplank gällande markförvaltning och utveckling av grönområden. Du har en nära dialog och uppföljning med driftorganisationen, entreprenörer och kunder.

I din roll ingår också:
Ansvar för planeringen av det förebyggande underhållet av marken, från långsiktig planering till upphandling och genomförande.
Att delta och bidra med kravställning kring våra nybyggnadsprojekt.

Du tillhör fastighetsavdelningen där vi idag är 70 engagerade medarbetare. Vi är ett tekniskt gäng som värnar om våra boendemiljöer och tycker om att möta människor. Dina närmaste kollegor blir fastighetsförvaltare, lokalförvaltare, miljöingenjörer och kvalitetsansvarig.

Personliga egenskaper
I den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, får saker att hända och ser lösningar istället för hinder. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

Krav

  • Utbildad landskapsarkitekt eller landskapsingenjör, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  • Något eller ett par års erfarenhet av planering av utemiljöer, underhåll och skötsel av mark.
  • Bra kunskaper i Officepaketet.
  • B-körkort.

Jobba hos Telge
Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lars Gustafsson, chef Förvaltning & utveckling, 08-550 22 858. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 27 oktober 2017.
Varmt välkommen med din ansökan!

Snabbinfo
Bolag
Telge Bostäder AB

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Kontaktperson
Lars Gustafsson

Sista ansökningsdag
2017-10-27

www.telge.se

Skicka ansökan

Annons: