Marge söker nya medarbetare – Stockholm

Marge är ett prisbelönt kontor som arbetar med spännande projekt i alla skalor – från stadsplanering, bostäder och kommersiella byggnader till inredning och produktformgivning.
Gemensamt för projekten är en rumsligt utforskande arkitektur som karakteriseras av en innovativ gestaltning och nya användningssätt av material.

Vi tror på ett ansvarstagande inom arkitektur, och tillsammans med våra beställare är ambitionen att ta fram starka arkitektoniska idéer för att skapa socialt såsom ekologiskt hållbara miljöer.

Vi har fått in spännande uppdrag och söker nu nya medarbetare till vårt kontor.
Till vårt kontor söker vi:

Byggnadsingenjör med intresse för gestaltning som kan konkretisera och realisera koncept i projekteringsskedet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara till 80-90% i projektering, vilket bl.a. innebär att ta fram handlingar och föra dialog med installatörer och teknikkonsulter. Vi söker dig som vill och kan bidra med god projekteringsmetodik.

BAS-P är önskvärt men ej ett krav. Revit / BIM önskvärt men ej ett krav

Medverkande/Handläggande arkitekt med stark gestaltningsförmåga och brinnande intresse för god och ansvarstagande arkitektur. Du ska vara utbildad arkitekt, gilla att arbeta i grupp och bidra med engagemang och kreativitet.

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet, Revit / BIM önskvärt men ej ett krav.

Arbetsgivare:
Marge Arkitekter AB

Plats:
Stockholm

Är du intresserad?

Sök med CV och portfolio, max 5 MB till jobba@marge.se

För mer info om kontoret och våra projekt: www.marge.se

Annons: