MARELD söker fler medarbetare

MARELD är i ett spännande skede med flera vunna tävlingar och en stimulerande mix av projekt. På ritbordet finns allt från stora parker och stadsbyggnadsprojekt till bostadsgårdar, skolor och äldreboenden. Projekten finns över hela Norden med tyngdpunkt i Västsverige. Vi är ett fristående landskapsarkitektkontor som samarbetar i olika konstellationer tillsammans med arkitekter, ingenjörer, statsbyggare och ekologer. På MARELD får medarbetas egna intressen och driv sätta prägel och påverka kontorets riktnig. I dag sysselsätter MARELD 15 medarbetare.

Landskapsingenjör/Markprojektör
Vi söker en glad och driftig markprojektör som kan stötta teamet i projektens genomförande. Tjänsten handlar om att projektera all form av markanläggningar och detaljer. Kompetens inom t ex teknik, växter, VA och beskrivningar är meriterande. Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet.

Landskapsarkitekt
Vi söker en erfaren projektör och gestaltare. Du bör minst ha jobbat några år som handläggare och kan utveckla projekten från idé till färdiga handlingar. Vi tror att du har minst 5års erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Mer info på:
www.mareldlandskap.se

Annons: