Lundell Arkitekter söker handläggande arkitekt – Stockholm

Tjänsten
Lundell Arkitekter söker en handläggande arkitekt som vill jobba med omväxlande uppdrag inom stadsbyggnad, resande, transport, infrastruktur och industri.

Ansvarsområden
Hos oss blir du en nyckelperson i ditt uppdrag. Du har daglig kontakt med leverantörer och sidokonsulter. Du hanterar inkommande information och förändrade förutsättningar. Du skapar med hjälp av text, bild och ritningar attraktiva dokument som underlag för ofta återkommande presentationer och övriga leveranser.

Personspecifikationer
Som person gillar du teknik, estetik och människorna som ska bruka, förvalta och äga de miljöer du är med och utvecklar. Våra uppdrag tenderar till att vara långa och samtidigt intensiva så det hjälper att vara engagerad och uthållig. Du arbetar i AutoCad och Revit.

Belöningar
Din prestation har stor betydelse för företagets framgång. Rätt person får goda villkor från start och stora möjligheter att utvecklas i takt med organisationen.

Placering
Vi har förmånen att få arbeta i härliga lokaler nära Östermalmstorg i Stockholm med närhet till tunnelbana, lunchrestauranger och annan service.

Företaget
Lundell Arkitekter AB är ett litet men växande kunskapsintensivt företag inom stadsbyggnad samt arkitektur för resande, transport, infrastruktur och industri. Vi satsar på att bli kundernas förstahandsval inom vår nisch.

Nästa steg
Tjänsten är ledig omgående och vi intervjuar kandidater löpande men för oss är rätt person viktigare än en snabb anställningsprocess så vi är beredda att vänta även på dig som har lång erfarenhet.
Skicka CV och portfölj idag till torbjorn.lundell@lundellarkitekter.se. I mejlet får du gärna skriva några rader om varför du vill jobba hos oss.

Läs mer om oss här: http://www.lundellarkitekter.se/

Annons: