Ljungby kommun söker Förvaltningschef Miljö- och bygg

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Vi söker ny chef. Kanske är det dig vi söker!

Vi söker en
Förvaltningschef Miljö- och bygg
Ljungby kommun växer och har en hög investeringstakt, vilket kommer innebära utmaningar för dig och din förvaltning.
Som förvaltningschef inom miljö- och byggförvaltningen i Ljungby kommun får du möjligheten att påverka ”din egen” organisation. I din roll som förvaltningschef är du direkt underställd kommunchefen och arbetar på uppdrag från Miljö- och byggnämnden. Du kommer ingå i kommunens ledningsgrupp.

Förvaltningen omsätter ca 10,4 Mkr och har ca 28 medarbetare. Organisationen är uppbyggd utifrån tre avdelningar, bygg-, miljö- och planavdelningen.

Du arbetar idag inom liknande verksamhet och har en bra förståelse för hur offentlig sektor fungerar. Har du en bakgrund som Stadsarkitekt så kan tjänsten komma att anpassas även för detta. Du har god organisationsförmåga och trivs med att driva ett systematiskt utvecklingsarbete.

Du har god pedagogisk förmåga och ser en god service till kommuninvånarna som en naturlig del i ditt arbete. Du vill och vågar vara vår nya ledare, är engagerad, positiv och lyhörd men också tydlig och beslutsam.

För mer information kontakta Anders Roos, 0705-320 818, eller Anna ”Fia” Magnusson, 0705-382 585, på INTEND AB.

Du söker tjänsten genom www.intendab.com senast den 6 november.

Vi undanber oss samtal från CV- och annonssäljare!

Ansök

Annons: