Larsson Arkitekter söker erfaren handläggande arkitekt samt projekterande arkitekt/byggnadsingenjör för CAD/BIM-ansvar.

Larsson Arkitekter har under våren en mängd intressanta projekt i olika skeden inom områdena bostäder, kontor och hotell och behöver omgående förstärkning.

Vi söker därför en handläggande arkitekt med minst fem års erfarenhet som arkitekt och tre år som handläggande arkitekt i Sverige och med Archicad som ritverktyg. Du är van vid att självständigt leda och driva en projektering, från systemhandling till relationshandling. I ditt arbete kommer det även att ingå delansvar för budgetering och fakturering. Erfarenhet av projektering av bostäder, kontor eller hotell är meriterande.

Vi söker även en arkitekt eller byggnadsingenjör som blir kontorets CAD/BIM-ansvarig. Du ska ha minst tre års projekteringserfarenhet från Sverige och ha Archicad som ritverktyg. Du kommer att ansvara för kontorets utveckling och underhåll av CAD/BIM-strategi. Utöver rollen som CAD/BIM-ansvarig kommer du även att ingå i våra vanliga projekteringsteam och erfarenhet av projektering av bostäder, kontor eller hotell är meriterande.

Larsson Arkitekter är ett företag med rötter i slutet av 50-talet och med drygt 2000 genomförda uppdrag. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Lumafabriken i Hammarby Sjöstad och är för närvarande 15 medarbetare och ett par konsulter. En av våra styrkor är den goda stämningen och sammanhållningen på kontoret, vilket speglas i våra uppdrag och vårt förhållningssätt till våra många återkommande kunder.

Du ska behärska svenska flytande i skrift och tal. Du är som person lyhörd, självgående och social. Du har sinne för gestaltning och kan förmedla dina idéer i både skisser och tekniska ritningar.

Välkommen att skicka din ansökan till lis@larssonark.se

För mer information kontakta:
Lis Kjær, mobil: 070-442 14 48
www.larssonark.se

Annons: