Landskapsingenjör till Gator och parker – Umeå kommun

Landskapsingenjör till Gator och parker

Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig – allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare. Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och arbetsmiljöcertifierad enligt OHSAS18001.

Vi erbjuder nu ett spännande och omväxlande arbete där du får stora möjligheter att utveckla och bidra till kommunens offentliga utomhusmiljöer.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och planera arbetet inom några av våra upphandlade driftsområden. I detta ingår även budgetansvar. Du kommer att jobba med skötselplaner och besiktningar inom våra park- eller gatuprojekt. Medverkan i ny- eller ombyggnadsprojekt ingår också i jobbet.

I ditt arbete som landskapsingenjör kommer du att ansvara för delar av parkdriftens löpande verksamhet som planering av driftsåtgärder i park- och skogsområden, kontakter med skötselentreprenör, hantering av felanmälningar och kvalitetsarbete samt uppföljning av skötselentreprenad.

Arbetet innebär mycket kontakter och en rådgivande funktion till allmänheten i olika driftsfrågor.

Du har

Vi vill att du har landskapsingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet från arbete med drifts- och skötselentreprenader. Vi värdesätter erfarenhet av besiktningar av markentreprenader, växtmaterial etc. Du har kunskaper av budgetarbete.

Arbetet kräver B-körkort.

Du är

Som person är du kreativ och vill medverka till att utveckla vår verksamhet. Du ser det som en utmaning att arbeta i en stad som utvecklas och som därför ständigt ställer krav på förnyelse och förändringar. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och god förmåga att samordna och prioritera. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-08-30

Sök jobbet

Mer information

Frågor om jobbet:
Anna Flatholm, stadsträdgårdsmästare, 090-16 14 44
Christina Ingmanson, personalansvarig chef, 090-16 14 45

Fackliga frågor:
Saco: P-O Backlund, 090-16 19 68
Vision: Marie Sandström, 090-16 18 86
Kommunal: Emelie Persson, 090-16 18 87

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Annons: