Landskapsarkitekt till Gator och parker – Umeå kommun

Landskapsarkitekt till Gator och parker

Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig – allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare. Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och arbetsmiljöcertifierad enligt OHSAS18001.

Vi erbjuder nu ett spännande och omväxlande arbete där du får stora möjligheter att utveckla och bidra till kommunens offentliga utomhusmiljöer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara med och utveckla Umeås stadsmiljö, parker och naturmarker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga inom planering, utveckling och gestaltning av de gröna miljöerna i staden. Du kommer exempelvis medverka i framtagandet av planer och utredningar, medverka som beställare vid projektering för ny – och ombyggnad och du kommer att medverka i den kommunala fysiska planeringen där du bidrar med din kompetens i olika typer av uppdrag och projekt inom kommunen.

Vi erbjuder ett brett arbetsfält inom vegetationsgestaltning, program för gestaltning, ljussättning, upprustning, utsmyckning av parker, torg och gator. Som landskapsarkitekt på Umeå kommun får du möjlighet att bidra till en grönare stad från ett tidigt planeringsskede, genom projektering och byggande samt in i driftsskedet.

Du har

Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt och gärna har något eller några års erfarenhet av yrket och har ett stort intresse för utveckling av stadsmiljön som helhet. Du är en god gestaltare med vana av projektering och utvecklingsarbete.

Du har lätt för att uttrycka dig i text och bild och kan hantera vanligt förekommande programvaror som InDesign, PhotoShop och Illustrator. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper är lika viktiga som din erfarenhet som landskapsarkitekt.

Arbetet kräver B-körkort.

Du är

Som person är du social, kreativ, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du ser det som en utmaning att arbeta i en stad som utvecklas och som därför ständigt ställer krav på förnyelse och förändringar.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-08-30

Sök jobbet

Mer information

Frågor om jobbet:
Anna Flatholm, stadsträdgårdsmästare, 090-16 14 44, 070-334 61 44
Christina Ingmanson, personalansvarig chef, 090-16 14 45

Fackliga frågor:
Saco: P-O Backlund, 090-16 19 68
Vision: Marie Sandström, 090-16 18 86
Kommunal: Emelie Persson, 090-16 18 87

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Annons: