Konsultsamordnare för planarbeten – Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret

Södertälje kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Konsultsamordnare för planarbeten

En dag på jobbet
Som konsultsamordnare kommer du att leda och samordna ett antal plankonsulter så att de får rätt förutsättningar att göra ett bra och effektivt arbete åt oss som handlägger detaljplaner. Du kommer bland annat ansvara för avrop, fördelning av planer till konsulter, innehåll och avvägningar i planerna, kommunikation till allmänheten och den politiska styrningen. Inom ditt uppdrag kommer du även vara en stödfunktion till våra egna planhandläggare samt i viss mån till andra enheter inom kontoret när det gäller inkopplade konsulter.

Vill du arbeta i en dynamisk och spännande stad med stora möjligheter och utmaningar, exempelvis hur vi ska vi bygga de bostäder som behövs för dagens och framtidens Södertäljebor och inte minst hur vi ska skapa rätt förutsättningar för ett växande näringsliv med både små och stora etableringar på gång, är det här din blivande arbetsplats!

Vi erbjuder dig en kreativ miljö och stora möjligheter att växa i din roll och utvecklas inom stadsbyggnadsområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att få saker gjorda och som vill se konkreta resultat.

Vi vill att du har utbildning inom samhällsbyggnadsområdet t.ex. samhällsplanerare, fysisk planering, civilingenjör inom samhällsbyggnad eller motsvarande. Du ska ha flerårig erfarenhet av stadsplaneringsprojekt inom ramen för plan- och bygglagen.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper när det gäller samarbetsförmåga och att kommunicera med andra. Du ska ha tydliga ledaregenskaper för att nå framgång och lyckas i ditt uppdrag. Du har förmåga att omvandla ibland otydliga anvisningar till konkreta förslag. Allt detta kräver att du som person är positiv, initiativrik, drivande i ditt dagliga arbete. Du uttrycker dig välformulerat i tal och skrift på svenska. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer.

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan allra senast den 4 februari 2018 

Sök tjänsten här:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1362&ProjectId=144572&DepartmentId=18999&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Annons: