Kommunikatör till Tengbom – Stockholm

Kommunikatör till Tengbom

Tengboms team inom Marknad & Kommunikation letar nu efter en lika engagerad som erfaren kommunikatör. Vi söker en vass skribent. En projektledare med stenkoll. En relationsbyggare av rang. Är du vårt Kinderägg?

Om teamet
Välkommen till Tengboms huvudkontor i Stockholm. Här, med Stockholms bästa utsikt och kanske världens roligaste uppdrag, hittar du oss på Marknad & Kommunikation. Vårt team består av en handfull specialister inom allt som rör intern och extern kommunikation på ett av världens mest innovativa arkitektkontor*.

De senaste åren har vi haft fullt ös med allt ifrån att samskapa Tengboms nya identitet till att paketera företagets Framtidsstrategi och ta fram en ny webbplats. Samtidigt har vi byggt vårt team och vår metodik nästan helt från grunden. Vi är snabba, kreativa, digitala, strategiska, kul (tycker vi själva) och har en ledande roll i förflyttningen av Tengboms varumärke, erbjudande och kultur.

Om rollen
Som kommunikatör på Tengbom jobbar du med att skapa innehåll till alla våra kanaler. Du stöttar teamets intern- och externkommunikationsansvariga med allt ifrån copy till planering, genomförande och uppföljning av all vår kommunikation inklusive kampanjer, digital utveckling och aktiviteter. Du har nästintill superkrafter när det kommer till att effektivt och strategisk anpassa såväl tonalitet som budskap utifrån målgrupp, syfte och kanal.

Centralt i din roll, precis som för resten av teamet, är en snabb produktionstakt, ett flexibelt förhållningssätt, prestigelöshet, engagemang, talang för relationer och viljan att leva våra värderingar. Du tar stort personligt ansvar men tror på kraften i vår kollektiva intelligens – det vi skapar tillsammans blir ofta allra bäst.

Om dig
Du är en engagerad människa och älskar kommunikation. Din journalistiska ådra ger dig ständig mersmak på nya kunskaper, perspektiv och debatt och därigenom förflyttar du i handling dagligen vad kommunikation handlar om. Du har ett personligt intresse för samhällsutveckling, arkitektur och design. Din framåtlutade och positiva inställning gör att du lätt bygger förtroendekapital i organisationen. Med alla dina styrkor är du många överraskningar i en. Precis som ett riktigt Kinderägg.

Vi drömmer om dig som…

  • Har minst 3 års erfarenhet som extern och intern kommunikatör
  • Har erfarenhet av kulturförflyttning i en större organisation
  • Är initiativrik och har engagemanget att driva en idé från start till mål
  • Är en snabb, prestigelös och målinriktad doer (precis som vi!)
  • Alltid ser till det större perspektivet och den övergripande strategin
  • Likställer kommunikation med digitalt
  • Engageras av att jobba i en kreativ och utvecklingsdriven miljö
  • Drömmer om att jobba med oss!

Som Kommunikatör på Tengbom arbetar du huvudsakligen på huvudkontoret i Stockholm. Teamet består av sex personer och din närmsta chef är Emelie Mannheimer, Marknads- och kommunikationschef. Välkommen med din ansökan senast 5 februari 2018

*2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Kontaktperson: Emelie Mannheimer, emelie.mannheimer@tengbom.se

Ansök via: https://emp.jobylon.com/jobs/16716-tengbom-kommunikator-till-tengbom/

Annons: